header foto header foto header foto header foto header foto
 

Tenue MHCL

Wij willen als club een uniforme uitstraling hebben. Dit houdt in dat het officiële clubtenue verplicht is voor alle wedstrijden.

Het clubtenue bestaat uit een Zwart shirt met gele accenten, zwart gele sokken en zwarte shorts / rokje voor op het veld. Als bij uitwedstrijden qua kleur een conflict dreigt met het tenue van de tegenstander, moet worden afgeweken van het hiervoor omschreven tenue.


Het alternatieve tenue bestaat op dit moment nog niet.

Het clubtenue van MHC Leeuwarden is van het merk Reece en is verkrijgbaar bij Mutasport.

Op het tenue worden, naast het logo van MHCL, ook de logo's van vier clubsponsors aangebracht: ABN-AMRO als hoofdsponsor van de vereniging en ITBB, Audi Bourguignon.

Heb je een MHC Leeuwarden trainingspak, dan is het de bedoeling dat je het trainingspak draagt rondom de wedstrijden op het veld.

Voor teams die hun trainingspakken willen laten sponsoren of een special sponsorjack willen maken, geldt het volgende:

Het trainingspak moet van het merk Reece zijn en in de kleuren zoals hieronder afgebeeld. Afwijkende materialen en kleuren worden niet gebruikt. Het trainingspak wordt voor en na de wedstrijden op het veld gedragen.

Een sponsorjack ( zoals b.v. dames 1 heeft) kan buiten het veld in het clubhuis e.d. gedragen worden

Sponsoring wordt afgestemd met de sponsorcommissie ([email protected]) voordat sponsoren benaderd worden, om te voorkomen dat sponsoren twee of driemaal benaderd worden of sponsoren benaderd worden die in een eerder stadium afgezegd hebben of die nog in de pijplijn van de sponsorcommissie zitten.

De kleding wordt uiteraard besteld bij onze kleding leverancier Mutasport

Als een speler of een team zelf een trainingspak wil aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook. Voor teams geldt dat alles op voorhand moet worden besproken met de sponsor commissie! Voor alle bestaande trainingspakken is een uitloop periode van 1 jaar. Daarna gelden de bovenstaande regels.

* Zonder officieel clubtenue is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan de wedstrijden!

 


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden