header foto header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijfformulier

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ben je nog niet eerder lid geweest? Dan mag je voordat je definitief lid wordt een aantal proeftrainingen volgen. Na het versturen van het inschrijfformulier neemt de lijnco√∂rdinator contact met je op voor het plannen van de proeftrainingen. Omdat het leuker is met een aantal proefleden tegelijk te starten, kan het even duren voordat je de proeftrainingen kan volgen. Dit stemmen we uiteraard met je af. 

Bij je inschrijving geef je gelijktijdig machtiging af tot inning van de contributie per incasso. Uiteraard incasseren we niet eerder dan dat je lidmaatschap definitief is geworden. 

Wil je na de proeftrainingen geen lid worden? Dan geef je dat zo snel mogelijk aan bij de lijnco√∂rdinator en via [email protected]. Jouw gegevens worden dan uit onze administratie verwijderd. 

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Een lijnco√∂rdinator neemt dan contact met je op.  

Wil je geen spelend lid worden, maar een afwijkende status krijgen, zoals bv. (studenten)trainingslid, niet-spelend lid of donateur? Vermeld dit dan onder Opmerkingen op het formulier.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden