header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Laatste informatie nieuwe velden

Nieuws afbeelding 4-9-2014
Situatie 4 september:
de aannemer CNC maakt deze week zijn werkzaamheden af en ruimt het parkeerterrein op. Er vinden nog enkele werkzaamheden als afwerking door onderbedrijven voor de hekwerken, pompinstallatie en verlichting plaats. Het bedrijf P de Vries gaat een nieuwe bedieningskast voor alle veldverlichting aanbrengen in de meterkast en gaat een tijdelijke wateraansluiting maken voor het vullen van de 3 watersilo's. Woensdag is de nieuwe waterput van Vitens ingegraven links van de ingang. Enexis en Vitens hebben nog enkele weken nodig voor het definitief aansluiten van de nieuwe waterleiding en de stroomvoorziening van de pompen voor de beregeningsinstallatie en de verlichting van veld 3. Daarna moet de beregeningsinstallatie worden getest en de verlichting van alle velden nog bijgeregeld.
De consequentie van dit alles is dat we zeker de komende 2-3 weken nog niet de beschikking hebben over de beregening van veld 1 en 2 en de verlichting op veld 3.
We zullen dus nog deze periode op droge velden moeten spelen.

Situatie 31 augustus:
Het was even wachten, maar we kunnen nu op de nieuwe velden. Afgelopen zaterdag is de eerste competitiewedstrijd gespeeld en maandag 1 september starten alle teams hun trainingen volgens het reguliere schema. Aanstaande weekend begint voor veel teams de competitie en is er ook op zaterdag en zondag een thuisprogramma.

Nog niet alles is helemaal of: zo werkt de verlichting op veld 3 nog niet en ook de beregeningsinstallatie op veld 1 en 2 moet nog worden aangesloten. Ook moeten er op en rond de velden nog diverse zaken worden afgemaakt of veranderd, voordat de opleverin definitief kan plaatsvinden.

Voor het gebruik van ons nieuwe complex, de licht- en sproeiinstallaties komen nog instructies. 
Het is in ieder geval niet toegestaan om voor trainingsdoeleinden of oefenwedstrijden zelf met goals te gaan slepen. Dit leidt tot schade aan het veld en aan de wedstrijddoelen. Het bestuur bestudeert en overlegt met trainers nog wat de beste oplossing is voor verplaatsbare trainingsgoals.


 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden