header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Arbitrage Café dinsdag 16 september ook voor ouders en coaches MHCL

4-9-2014

Dinsdag 16 september Arbitragecafé in het clubhuis

 

Beste Coaches en ouders van onze jeugd,

 

Als coaches en ouders van de jeugd zou het mooi zijn ook wat van de spelregels te weten, onze scheidsrechters zorgen ervoor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers maar ook het publiek en de begeleiding kunnen genieten van het spelletje.

 

De meeste mensen weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil. Ondersteuning van de arbitrage bij alle wedstrijden is van groot belang, vandaar dat in samenwerking met de bond een Arbitragecafé wordt georganiseerd en we hierbij ook de ouders en coaches hierbij van harte uitnodigen.

 

De KNHB vindt het van groot belang dat scheidsrechters gewaardeerd worden en positieve aandacht krijgen zodat iedereen nog meer plezier heeft in het fluiten, kijken en begeleiden van de wedstrijden. En dat is precies de bedoeling van de Week van de Scheidsrechter, de jaarlijkse waarderingscampagne van NOC*NSF.


De scheidsrechters worden dan in het zonnetje gezet, we willen je als geïnteresseerde ouder of coach hierbij uitnodigen voor het arbitragecafé in het clubhuis op dinsdag 16 september van 20.00-21.30 uur.

Onder het genot van een drankje zal een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing verzorgen en is er gelegenheid om vragen te stellen over zijn/haar fluitervaringen. Door middel van beelden van spelsituaties en een quiz "petje op, petje af” word op een leerzame en ludieke manier ingegaan op de spelregels.

Dit alles geeft je hopelijk meer plezier in de beleving van het spel van je kind, begrip voor de scheidsrechter en zorg er voor dat we weer een mooi seizoen kunnen beleven.

Aanmelden
Geef je direct op (uiterlijk 8 september er is beperkt plek, toelating in volgorde van opgave) door een mail te sturen naar[email protected].

Hopelijk zien we je in het arbitragecafé!

Met vriendelijke groet,

Namens de scheidsrechterscommissie
Hans ten Kate

 

 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN