header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

18e Lustrum

Nieuws afbeelding 9-9-2014

Beste (oud)leden, ouders en vrienden van MHC Leeuwarden,

 

In het seizoen 2014-2015 bestaat onze club 90 jaar. Dit zullen we met zijn allen groots vieren op 17 en 18 oktober 2014. 

Het programma is op hoofdlijnen rond en het beloven twee fantastische dagen te worden met activiteiten voor jong en iets ouder.

Uiteraard krijgt de opening van de nieuwe velden een belangrijke plek binnen dit programma en zullen sportieve en feestelijke activiteiten elkaar afwisselen. In de bijlage vindt u meer informatie.

De lustrumcommissie werkt door aan verdere invulling en zullen een ieder tijdig informeren via mail, website en sociale media. Voor een aantal onderdelen zal het nodig zijn dat ingeschreven wordt, dus houdt uw mailbox en de website van de club in de gaten!

Wij hopen dat de opkomst hoog zal zijn. Er is een mail gestuurd naar een breed bestand. Toch kan het zo zijn dat met name oudleden niet of niet goed in dit adressenbestand zitten en wij vragen jullie dan ook vriendelijk om oudleden en andere betrokkenen binnen jullie kennissenkring te informeren over deze data.

 

Met vriendelijke groet,

namens de Lustrumcommissie,

Ernst Vasbinder Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden