header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vacature Vrijwilligerscoördinator

Nieuws afbeelding 31-10-2014
MHCL is met ruim 750 leden de grootste hockeyclub van Friesland en groeit gestaag. De groei in ledenaantal zit vooral bij de junioren en jongste jeugd. Deze groei betekent ook dat de vrijwilligersorganisatie verder zal (moeten) groeien. Hierdoor is er een constante behoefte aan enthousiaste en bekwame vrijwilligers.
De inzet van vrijwilligers is voor MHCL onmisbaar. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan (bestaande) vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen.

Om de behoeften aan vrijwilligers binnen de vereniging enerzijds en de beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers anderzijds beter inbeeld te krijgen en op elkaar te laten aansluiten, is de nieuwe functie van Vrijwilligerscoördinator (VWC) in het leven geroepen. De VWC is de spin in het web van de hockeyclub inzake het werven van vrijwilligers en is het aanspreekpunt op het gebied van vrijwilligers.
De VWC valt rechtstreeks onder het Bestuur.

Voor verdere info : zie de bijlage

Bijlage
    
 

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN