header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bericht vanuit Bestuur

Nieuws afbeelding 14-11-2014
Beste leden van MHCL en/of ouders/verzorgers van leden van MHCL,
 
 
We leven nu bijna vier weken na het meemaken van een fantastisch lustrumweekend. Wat heeft iedereen kunnen genieten. Het was super georganiseerd en hiervoor nogmaals de complimenten naar de lustrumcommissie.
We willen daarnaast iedereen die, de dagen rondom en van het lustrum weekend, heeft geholpen ook heel erg hartelijk bedanken. Het zijn er zoveel geweest dat we niet mensen apart willen noemen, omdat we dan zeker namen vergeten.
 
Nu we zo’n mooi complex hebben laten we het dan zo houden. Dat kan heel eenvoudig door vuil in de afvalbakken en sigaretten in de asbakken te deponeren. Er zullen nog meer asbakken geplaatst worden.
 
Niet alleen het complex moet mooi blijven. Ook moeten we zuinig omgaan met het materiaal van de vereniging. Dus trainingsmateriaal zoals pilonnen of oefendoelen horen na gebruik weer netjes in het clubgebouw teruggelegd te worden, natuurlijk op de plek waar ze horen. Als je toevallig spullen van de vereniging buiten het clubhuis ziet zwerven zouden wij het erg op prijs stellen als jij dan de persoon bent die het netjes opruimt.
 
Vanaf dit seizoen stimuleert de KNHB dat alle hockeyverenigingen in Nederland het Shake Hands programma gaan omarmen en het een vast onderdeel van iedere wedstrijd maken. Shake Hands is een initiatief vanuit alle Noord-Hollandse verenigingen dat afgelopen seizoen gestart is. Het programma heeft als doel om Sportiviteit & Respect zowel voor, tijdens als na de wedstrijd te bevorderen. Beelden zeggen vaak meer dan woorden dus bekijk dit filmpje "http://youtu.be/ckwtXg-5sBw”
Wij willen hierbij benadrukken dat dit geen vervanging is om na iedere wedstrijd alle spelers, coaches en beide scheidsrechters een hand te geven om te bedanken of te feliciteren. Waarna er gezamenlijk een drankje wordt genuttigd als afsluiting van de wedstrijd.
 
Met vriendelijke groet,
 
het bestuur:
 
Henk Vochteloo (voorzitter)
Alie Hoving (secretaris)
Derk Jan Lange (penningmeester)
Steven van Griethuijsen
Marcel Borger
Marjolein Bakker 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden