header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

17 nieuwe scheidsrechters

Nieuws afbeelding 18-11-2014

Afgelopen week was het scheidsrechter examen week. In totaal 65 meisjes, jongens, mannen en vrouwen hadden zich opgegeven of waren uitgenodigd voor het examen en waren opgegeven voor de cursus. In totaal kwamen er 34 kandidaat scheidsrechters opdagen waarvan er 17 zijn geslaagd.

De lijst met kandidaten is bijgevoegd, hierin kan je zien of je geslaagd of gezakt bent.

Degene die geslaagd zijn van harte gefeliciteerd. Jullie kunnen nu wedstrijden gaan fluiten van 11-tallen. Ik hoop dat jullie met veel plezier gaan fluiten en dat zowel de teams als jullie veel plezier hebben in het fluiten van hockeywedstrijden.

Degene die gezakt zijn kunnen komende maandag 19.30 uur in het clubhuis nog een keer op herkansing komen, maar alleen als je ook daadwerkelijk er wat aan hebt gedaan, anders heeft het geen zin!

Er is een aantal leden die afgelopen vrijdag examen wilden doen, ook jullie zijn komende maandag om 19.30 uur van harte welkom. Er waren geen mensen die zich vrijdag hadden opgegeven, derhalve was er niemand aanwezig om het examen af te nemen.

Ik wil hierbij Steven en Saskia bedanken voor het overnemen van het examineren, door hun inzet konden de examens wel plaatsvinden!

Met vriendelijke groet

Hans

 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN