header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwsbrief KNHB november

Nieuws afbeelding 23-11-2014


Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek
 
KNHB Koninklijk Nederlandse Hockeybond Koninklijk Nederlandse Hockeybond
Nr. 37 - 19 november 2014 VERENIGINGEN
Beste lezer,

Via de KNHB verenigingsnieuwsbrief brengen wij je graag op de hoogte van al het nieuws vanuit de verschillende disciplines van de KNHB. 
Inhoud
- Nieuws
- Thema
- Oproep
- Agenda
- Uitgelicht
Volg ons
TwitterFacebookLinkedIn
NIEUWS
 

Save the date: Nationaal Hockeycongres 2015

Op zaterdag 24 januari 2015 vindt weer het jaarlijkse Nationaal Hockeycongres plaats op het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Croeselaan te Utrecht. De KNHB organiseert dit congres al weer voor de 16e keer. Noteer deze datum alvast in je agenda en houdt de KNHB website in de gaten voor meer informatie. 
 

 
THEMA
 

Extra Algemene Vergadering 

In verband met een verplichte aanpassing van het dopingreglement van de KNHB is op 14 november een extra algemene vergadering gehouden in de RAI Amsterdam. De reden hiervoor is dat het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA) eerder dit jaar heeft besloten dat de nieuwe World Anti-Doping Code per 1 januari 2015 geïmplementeerd dient te zijn. Op onze website vind je het Dopingreglement van de KNHB en een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de World Anti-doping Code en daarmee dus ook in het Nationaal Dopingreglement (NDR) per 1 januari 2015.
 
 

 
OPROEP

Interpolis NK Shoot Out 2015: Is jouw vereniging vertegenwoordigd?

 
   

 

 
 

Alle hockeyclubs hebben inmiddels informatie ontvangen over het Interpolis NK Shoot Out 2015. Na alle positieve reacties vorig jaar met de toevoeging van diverse deelnemers extra’s -zoals gepersonaliseerde actiefilmpjes en een NK Shoot Out arena boarding- hopen we dit jaar weer minimaal evenveel deelnemers aan de start te zien verschijnen. Kijk snel op de website naar de data van de districtskampioenschappen en wat je nodig hebt om makkelijk je clubkampioenschappen te organiseren. Wie weet strijd jouw jeugdlid wel om de titel dit jaar!

 
 

 

 

Vrijwilligerstrofee 2015

Het is belangrijk vrijwilligers regelmatig in het zonnetje te zetten en ze te laten weten dat ze onmisbaar zijn voor de club. In dit kader reikt de KNHB ieder jaar de Vrijwilligerstrofee uit. Dit jaar zijn het de vrijwilligers die zich bezig houden met de accommodatie binnen een vereniging, deaccommodatiecommissarissen, die kans maken op de Vrijwilligerstrofee. Via jouw verenigingsbestuur of district bestuurscommissie kun je een vrijwilliger opgeven voor uiterlijk 14 december 2014. Meer informatie vind je op onze website
 

 
AGENDA 
 
- Champions Trophy vrouwen, Mendoza, Argentinië   29 november t/m 7 december 
- Champions Trophy mannen, Bhubaneswar, India 6  t/m 14 december
- Nationaal Hockeycongres  24 januari
- Play-offs Hoofdklasse Indoor  25 januari 
- Landskampioenschappen Indoor A-B-C-jeugd 31 januari & 1 februari
- Landskampioenschappen Indoor reserveteams senioren     7 februari
 
UITGELICHT 
 
   

Afscheid Johan Wakkie ‘20 jaar terug en 10 jaar vooruit’

Op vrijdag 14 november was in de RAI Amsterdam bijzondere aandacht voor het afscheid van Johan Wakkie als directeur KNHB, met een uitgelezen en gevarieerd programma over alle aspecten van zijn directeurschap. Het thema deze middag was ‘20 jaar terug en 10 jaar vooruit’. Daarbij is met beeld, geluid en een keur van eminente sprekers teruggeblikt op opmerkelijke gebeurtenissen en op gerealiseerd beleid versus een visie op de toekomst. Tevens is Wakkie benoemd tot Erelid van de KNHB. Voor meer informatie en de documentaire kijk op onze website.
 

 
 
website - gegevens wijzigen - contact


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden