header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

TC UPDATE: Voorbereiding D1&H1

26-1-2015
Het zaalseizoen loopt naar zijn einde en H1 is kampioen geworden in de zaal en D1 moet komend weekend nog promotie/degradatie wedstrijden spelen voor klassebehoud. Heel veel succes!

Vanwege de zachte winter hebben beide teams goed door kunnen trainen op en het veld en kunnen ze fris en fruitig beginnen aan hun voorbereiding voor de 2e helft van het seizoen. De begeleidingsstaf van beide teams bestaande uit Wouter Hoekstra, Bernd Habekotte, Florian van Duinen, Richard Schnieders, Jan Gillebaard en Harmen van Ballen Walter hebben een mooi en zwaar voorbereidingsschema in elkaar gezet met minimaal 3 trainingen per week en veel oefenwedstrijden.

Voor dames 1 veranderd er niet veel. Zelfde selectie en technische staf met het doel behoud van de huidige 7e plaats en de ambitie om met verzorgd en goed hockey te stijgen op de ranglijst.

Bij H1 is het na de wat hectisch verlopen 1e helft van het seizoen nu tijd voor de technische staf om met een goede voorbereiding de goede laatste thuiswedstrijd, die met 3-3 gelijk werd gespeeld, een vervolg te geven. De voorbereiding start met een grote selectie en een aantal nieuwe gezichten die zich gaan proberen te bewijzen.

De voorbereiding wordt in het eerste weekend van maart afgesloten met het Fries kampioenschap. Het kampioenschap wordt op onze club georganiseerd. Een mooi initiatief en een mogelijkheid voor iedereen om te kijken hoe ons D1 en H1 ervoor staan.

Dames en heren veel succes met de voorbereiding!

Vriendelijke groet,
namens de TC


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN