header foto header foto header foto header foto header foto
 
Webmaster

De LISA app is vernieuwd!

Nieuws afbeelding 4-2-2015

Vanaf 27 januari 2015 is de nieuwe LISA App beschikbaar.
De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. In deze update zijn heel veel wijzigingen doorgevoerd: zie het overzicht hieronder.

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.general
iOS:https://itunes.apple.com/nl/app/lisa-hockey/id560497537?mt=8&uo=4

 

OVERZICHT NIEUWE EN GEWIJZIGDE FUNCTIES:

 • Vormgeving: De app is voorzien van nieuwe iconen en startschermen, ook is de vormgeving van de app volledig vernieuwd.
 • Teamnieuws: De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.
 • Favoriete teams: Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.
 • Presentie: Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je aanwezig bent. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Ook is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISA Team module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.
 • Agenda-export: De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.
 • Pushinstellingen De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum / instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.
 • Tablets De app is ook geschikt voor iPads en Android tablets.
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

      

  Agenda

  Nog geen agenda punten.

  Contact

  Adres
  Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
  [email protected]

  Postadres
  Humilitasstraat 35
  8917 HB Leeuwarden