header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

TC UPDATE: Wouter Hoekstra nieuwe Technisch Manager voor de komende 2 seizoenen

Nieuws afbeelding 21-2-2015

De club en Wouter Hoekstra hebben de samenwerking voor 2 seizoenen verlengd en uitgebreid. Wouter zal als Technische Manager en Hoofdtrainer aan de slag gaan. Met Wouter hebben wij de beoogde kandidaat aan MHCL weten te binden. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleidsplan en stelt hij een programma op van train de trainer.Binnen dit programma is het doel om het niveau van de trainers en daarmee de trainingen binnen de club omhoog te krijgen. Hiernaast blijft hij de trainingen verzorgen voor Dames 1 en Heren 1 en Dames 1 coachen. Wouter is dit seizoen al verantwoordelijk voor Dames 1 en sinds november ook voor Heren 1 samen met Harmen van Balen Walter en beide partijen hebben een goed gevoel bij elkaar. De doelstellingen van de club en Wouter passen bij elkaar en samen willen wij MHCL naar een hoger plan brengen.

Wouter is 50 jaar en heeft een enorme ervaring op hockey en sportgebied. Hij is begonnen op het CIOS en heeft oa. de docenten opleiding van de KNHB gedaan. Zelf heeft hij ook als speler diverse jaren eerste en overgangsklasse gespeeld bij oa. GHHC en is hier zelfs gepromoveerd naar de hoofdklasse. Op werkgebied is hij begonnen als sportinstructeur bij de Landmacht en Justitie, heeft ervaring als zelfstandig ondernemer in de fitnessbranche en docent sport op het sportcentrum van de Rijks Universiteit Groningen. Ook heeft hij ruime ervaring als trainer/coach en technische manager bij GHBS, Groninger Studs en Roden. Bij District Noord van de KNHB is hij 6 jaar hoofdcoach geweest van zowel jongens A als B. Binnen de functies is hij ook succesvol geweest, wat blijkt uit 5 x promotie naar de 1e klasse en 2 x promotie naar de overgangsklasse als hoofdcoach.

Wouter woont samen in Haren en heeft 2 zonen. Hobby’s naast het hockey zijn zeilen en (kite)surfen en hij is hobby-kok. Zoals hij zelf aangeeft zit zijn passie in hockey en binnen het hockey staat hij voor innovatie, doorzettingsvermogen, loyaliteit en liefde voor het spel. Hij ziet Leeuwarden als een enorme uitdaging vanwege de ruime geschiedenis, potentie van de club en de mooie accommodatie die er nu ligt en hij heeft zin om de komende seizoenen de groei van MHCL vanuit het Technisch Hart kwalitatief vorm te gaan geven. 

 

Mocht je Wouter tegen komen op de club schiet hem gewoon aan, zeker als je hockey technische vragen hebt. Als club kijken wij uit naar de samenwerking en ook ons als Technische Commissie kun je natuurlijk altijd aanklampen voor informatie of vragen. 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN