header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Instructiebijeenkomst spelbegeleiding voor junioren

Nieuws afbeelding 10-3-2015

Op vrijdagavond 13 maart wordt er een tweetal instructiebijeenkomsten over spelbegeleiding bij de jongste jeugd georganiseerd voor de A- en B-junioren. Binnen onze club is het beleid dat jeugdleden vanaf de B-leeftijd hun steentje bijdragen aan de het fluiten van jongere teams. 

Fluiten kun je het makkelijkst leren bij de jongste jeugd als spelbegeleider. Ter voorbereiding op deze taak organiseren we deze instructiebijeenkomst . Aan de orde komen de taken van een spelbegeleider, de spelregels bij F-, E6- en E8-hockey en de handicapregeling. Verder wordt uitleg gegeven over de afspraken die gelden t.a.v. indeling, verhindering/afzeggen en over de gang van zaken op de zaterdagochtend.

De eerste bijeenkomst is van 18:00 tot 19:20 uur in de bestuurskamer op het clubhuis. De tweede bijeenkomst is van 20:00 tot uiterlijk 21:30 uur. Beide bijeenkomsten zijn identiek. Alle junioren die nog geen scheidsrechterkaart hebben zijn per mail persoonlijk uitgenodigd. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Het is handig om vooraf een keer de spelregels van het 3-tal (F), 6-tal (E6) en 8-tal (E8) hockey en de informatie over spelplezier bevorderende maatregelen (handicapregeling) door te lezen. Die vind je op de website onder het kopje "arbitrage" > "spelregels".

Binnenkort zal er ook een instructiebijeenkomst worden georganiseerd speciaal voor ouders van jongste jeugdleden. Daarover volgt binnenkort nadere info per mail aan deze ouders.

vriendelijke groet, Ingrid de Bruijn

namens de scheidsrechterscommissie en jongste jeugd commissie

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN