header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Uitnodiging Family & Friends (F&F) toernooi

Nieuws afbeelding 11-6-2015


De inschrijving is gestart voor het MHCL F&F toernooi!

Allen,

Het leukste familie hockeytoernooi van Leeuwarden en omstreken vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni. Een gezellige en sportieve dag om het lustrumjaar spetterend af te sluiten.

Het Family & Friends (F&F) toernooi is een gezelligheidstoernooi voor jong en oud. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. De teams bestaan uit maximaal 10 personen in de leeftijd van 7 tot 100 jaar. De samenstelling van de teams laten we aan jullie over maar er moeten in ieder geval 2 volwassenen deelnemen of aanwezig zijn. En uiteraard heb je alle vrijheid t.a.v. jullie teamtenue: hoe gekker hoe beter.

Het toernooi is bedoeld voor leden van MHCL. Teams mogen natuurlijk aangevuld worden met vriendjes/vriendinnetjes, vrienden, buren of familie. De poules worden ingedeeld op sterkte. Het is daarom belangrijk dat je doorgeeft of de teamleden wel of geen hockeyervaring hebben en in welk team en eventueel bij welke club ze spelen.

Op de dag zelf speel je korte wedstrijdjes van 25 minuten. Elk team ontvangt een overheerlijke lunchtas en het toernooi wordt afgesloten met pizza.

Kosten voor deelname bedragen € 100,-per team (incl. koffie/thee en taart bij ontvangst en een lunch). Voor pizza’s kun je jezelf en/of je team opgeven. De pizza’s komen direct na het toernooi (ca. 17.00 uur) en kosten € 5,- per pizza.

Schrijf je in door bijgaand inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]

Na inschrijving volgt meer praktische informatie.

Geef je snel op want vol = vol

Tot 20 juni!

MHCL F&F Commissie


Volg ons ook op:
@mhcleeuwarden
#offwegoyellow

 

Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden