header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste jeugd*

coachavond jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 7-9-2015 Op 1 september was de eerste coach avond voor de coaches van de jongste jeugd teams. Bijna alle coaches waren aanwezig om te luisteren naar Bernd, Richard en Wouter.
Na een inleiding door Richard Schnieders heeft Bernd Habekotte uitgebreid stilgstaan bij allerlei algemene zaken, zoals voorbereiding, keepersuitrusting, veiligheid en vervoer. Na een korte pauze namWouter Willems het stokje over van Bernd. Wouter heeft laten zien welke trainingsdoelen gesteld zijn gedurende de eerste speelperiode en hoe het team het beste opgesteld kan worden in het veld. Nieuw dit seizoen zijn de coachformulieren. Deze gaan gebruikt worden om de communicatie tussen trainers en coaches verder te verbeteren en zo beter inzicht te krijgen in de voortgang van individuele spelers en het team. De informatie van de coaches kan dan weer gebruikt worden tijdens de trainingen. Iedereen was enthousiast en heeft veel zin in komend seizoen. De avond werd afgesloten met een drankje aan de bar. 


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN