header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

Nieuws afbeelding 8-9-2015

Van het bestuur,

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen. Vanaf komend weekend zijn alle teams weer begonnen met de competitie. Met veel energie gaan we de sportieve strijd weer aan met onze tegenstanders. En goed voorbereid: de trainingen zijn al weken geleden begonnen en veel teams hebben er al oefenwedstrijden opzitten.

Op en rond de velden bruist het avond aan avond. Opvallend is dat er naast een aantal nieuwe jeugdteams ook twee nieuwe seniorenteams zijn, een dames en een herenteam, en dat is de afgelopen jaren niet vaak meer voorgekomen. Laat dit een begin zijn van nog meer enthousiaste senioren! Daar staat tegenover dat de club dit seizoen geen Jongens A team heeft kunnen inschrijven voor de competitie. Dat is geen goed teken. Deze ontwikkeling hebben we bij meer clubs in het Noorden gezien, en we zullen moeten nagaan hoe we dit kunnen voorkomen voor de komende jaren.

Achter de schermen zijn alle commissies ook al weer druk bezig om alles zo goed mogelijk op de rails te krijgen en/of te houden. Dit doen vele vrijwilligers die er in een aantal gevallen echt veel tijd mee kwijt zijn. Een open deur, maar vele handen maken licht werk. En met elkaar succes behalen is leuker dan alleen. Dus al je deel wilt zijn van dit succes, kijk dan bij de verschillende vacatures die op de site staan om te zien of er iets bijstaat waar je aan wilt bijdragen. Ook als het er niet staat, of niet helemaal, maar je ziet wel dat er nog wat moet gebeuren, spreek dan een bestuurs- of commissielid aan en vertel wat je wel kan en wil doen. Dan zorgen we er met elkaar voor dat de club verder komt!

Voor dat de wedstrijden weer beginnen, kijk dan eerst nog even op de site naar de veranderingen in de spelregels. Dat voorkomt verwarring en discussie met scheidsrechters. Die scheidsrechters zullen waarschijnlijk ook gaan letten op het dragen van een bitje, wat vanaf nu verplicht is. Zorg er dus voor dat je een bitje hebt, elke discussie met een scheidsrechter hierover ga je verliezen en dat betekent: niet spelen!

Ik wens iedereen een mooi, goed en sportief seizoen toe!

Ernst Vasbinder

Voorzitter bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden