header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

MHCL Dames 1 wint van Spitsbergen

Nieuws afbeelding 11-10-2015

Met 3 punten weer terug naar Leeuwarden! Spitsbergen - uit Veenendaal - begon opportunistisch aan de wedstrijd met een hoge druk. Hier kon Leeuwarden goed op anticiperen en hockeyde onder de druk uit. Na een kwartier kwam de 0-1 op het scorebord door Lianna Touwen, die de bal in de verre hoek flatste. Spitsbergen kreeg nog een grote kans op de 1-1, maar de bal ging rakelings naast. Daarna kon Leeuwarden het initiatief weer overnemen en maakte Hanna Holland uit een rommelige situatie de 0-2. A...an het eind van de eerste helft werd het ook nog 0-3, toen Lonneke Meijer de bal hard door de benen van de keeper schoot.

De tweede helft was rommelig en Leeuwarden had moeite om kansen te creëren. Het lukte Leeuwarden nog wel om de 0-4 te maken, Lonneke Meijer kon van dichtbij de bal binnen tikken. Uiteindelijk lukte het Spitsbergen na ook nog 2 strafcorners te hebben gehad nog wel de 1-4 te maken.

Er zat zeker meer in vandaag, maar tevreden met de 3 punten gaan we door naar volgende week: de thuiswedstrijd tegen Leusden Dames 1. Maar eerst nog 2 uur in de auto naar huis... Tot volgende week!!

P.S. Domino's Pizza Leeuwarden, bedankt voor de mooie uitshirts!!

    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN