header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Scheidrechterkaarten

16-11-2015

Scheidsrechterkaarten

Bernd heeft voor degene die de afgelopen 2 jaar het scheidsrechterexamen hebben gehaald de scheidsrechterkaarten. Als je op de club bent dan kan je je bij Bernd melden om je kaart te krijgen, met een fluitje. Vraag hier niet naar op het moment dat Bernd training geeft, maar wacht even tot Bernd niet op het veld staat.

Voor degene die het examen niet gehaald hebben of voor degene die niet zijn komen op dagen is er een herkansing. 11, 12 of 13 januari 2016 wordt er weer een examen ronde georganiseerd. Heb je nog geen inlog voor de cursus dan direct melden bij [email protected]. Wil je graag de cursus doen en ben je nog geen 15 of speel je geen competitie dan ben je van harte welkom en kan je je ook aanmelden bij bovenstaand mailadres.

Iedereen ouder dan 15 jaar die competitie speelt wordt geacht de spelregels te kennen. De enige echte manier om dat aan te tonen is het goed afleggen van het examen. Kom goed voorbereid op het examen en toon aan dat je de regels beheerst. Het komt je eigen spel ten goede! Daarnaast kan je het scheidsrechtercorps versterken en per keer minimaal 22 personen blij maken opdat ze een wedstrijd kunnen spelen. Vele handen maken licht werk.

Met sportieve groet namens de scheidsrechtercommissie

Kik van de Vegt (scheidsrechtercommissaris senioren)

Meike Combee (scheidsrechtercommissaris junioren)

Ingrid de Bruin (coördinator jongste jeugd)

Hans ten Kate (opleidingen)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN