header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Informatie zaalhockey 2015

Nieuws afbeelding 22-11-2015
Beste Leden,
Het zaalseizoen gaat weer beginnen. Dit jaar gaan we het met z’n allen doen en gaan we er voor zorgen dat het een leuk zaalseizoen wordt.
We staan voor de uitdaging om meer dan 20 zaal hockey dagen te organiseren. Soms op 1 dag 2 zalen tegelijk!
Dit gaan we met zijn allen doen, alle hockeyers, of je nu wel zaalhockey speelt of niet. Wij als club zijn  met allen verantwoordelijk voor een succesvol zaalhockey seizoen.
 
Dit bericht is speciaal bedoelt om heldere instructies te geven en nog meer ,te vragen om jullie hulp!
 
Lees het onderstaande aandachtig door, wij(Martine,Arend,Steven, Richard) hebben onze uiterste best gedaan zorgvuldig en volledig te zijn. Mocht je iets missen of willen weten. Meld je dan snel bij ons via [email protected].
 
Voor de teams zijn er verschillende afspraken. Deze afspraken gaan over de scheidsrechters en spelbegeleiders.
 
Top klasse, levert voor de thuis- en uitwedstrijden zelf 1 scheidsrechter.
 
Senioren, levert voor de thuis- en uitwedstrijden zelf 1 scheidsrechter.
 
Jongste jeugd, levert voor de thuis- en uitwedstrijden zelf 1 spelbegeleider.
 
Deze afspraken is de verantwoordelijkheid van iedere coach en aanvoerder.
Ouder(s) vragen we hierbij om je op te geven bij jullie team als spelbegeleider.
 
Ieder team krijgt een instructiebrief. Zoals het voorbeeld hieronder.
 
 
Openen:
Op (datum) opent (team) in het (locatie). Het is de bedoeling dat jullie 20 minuten voor je eigen voorbereidingstijd aanwezig zijn(zie exacte tijden in je eigen schema) Je meld je vervolgens bij de beheerder van de zaal. Jullie nemen de kist met ballen, die jullie van het vorige team gekregen hebben, mee. Dit is je eigen verantwoordelijkheid! Vervolgens zorg je er als team voor dat de wedstrijdtafel klaarstaat, het veld is uitgezet, goals op hun plek staan en de kist aanwezig is.
 
Sluiten:
Op (datum) sluit (team) in het (locatie) af. Na de laatste wedstrijd zorgen jullie er als team voor dat alle spullen worden opgeruimd. Dus dat de balken en de wedstrijdtafel weer op hun plek staan. Ook zorgen jullie er voor dat de kist(estafette-hockey-box) naar het team gaat die de volgende keer moet openen (zie schema op de site) Dit is je eigen verantwoordelijkheid!
 
Instructie Estafette-Hockey-Box:
Dit is de kist waar ballen inzitten, maar ook de wedstrijdschema’s en de EHBO kist. Het team dat de vorige keer heeft gesloten zorgt ervoor ,dat de Estafette-Hockey-Box aan het team dat de volgende keer moet openen, wordt overgedragen. Het team dat moet openen moet er dus voor zorgen dat ze de Estafette-Hockey-Box in hun bezit hebben. Je kijkt zelf in het schema en zorgt zelf voor het contact met het team. Hier zijn enkele tips:
 1. Diegene die de Box moet hebben haalt hem bij sluiting op van de zaal.
 2. Nadat je gesloten hebt, brengt iemand de Box naar de des betreffende persoon.
 3. Je brengt de box naar de zaal waar de dag zelf wordt gespeeld.
   
  Het team die de estafette-hockey- box heeft is verantwoordelijk voor het op tijd doorgeven van de box!
   
  Instructie Adoptieteam:
  Op (datum) adopteert (team) (locatie). Dit houdt in dat je een kwartier voor de eerste wedstrijd aanwezig moet zijn. Het Adoptieteam is verantwoordelijk voor het draaiende houden van de dag. Dus eventueel de wedstrijdtafel bemannen, scheidsrechters leveren en een aanspreekpunt zijn. Het is de bedoeling dat er minimaal 4 mensen van het team gedurende de hele dag aanwezig zijn, waarbij minimaal 2 mensen kunnen fluiten. Er wordt een lunch voor jullie geregeld die dag. Als aanvoerder en coach ben je verantwoordelijk voor de bezetting van de adoptie van de zaal.
   
  Heel veel plezier en dank jullie wel, we gaan het met zijn allen gewoon doen!
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN