header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

TC Update

Nieuws afbeelding 19-2-2016
Als TC zijn wij verheugd te melden dat wij als club een samenwerking zijn aangegaan met het bedrijf Reseth uit Leeuwarden. Reseth is een gerenommeerd fitness en personal training bedrijf dat naast veel individuele klanten ook de spelers van Cambuur en Aris (basketbal) begeleidt. Het programma is volledig afgestemd met onze conditie/kracht/fysiek verantwoordelijke Jan Gillebaard en houdt zich met name bezig met coƶrdinatie, lenigheid, stabiliteit en kracht vanuit oefeningen (niet vanuit apparaten). 
Het betreft een pilot voor MC1, MB1, JB1 en H1&D1. H1 en D1 zijn inmiddels begonnen aan het programma wat 12 weken zal duren. De eerste reacties van de spelers zijn zeer positief! Vanaf as maandag beginnen de hierboven genoemde jeugdteams.

Het programma wordt gefaciliteerd door de club, maar komt mede tot stand door een persoonlijke financiĆ«le bijdrage van de spelers. Als TC zien we dit weer als een stap vooruit in de ontwikkeling van het hockey binnen de club. Bij het positief afsluiten van de pilot, gaan we als TC bekijken of we het breed door trekken naar alle selectieteams en of het ook op afroep/verzoek kan voor overige teams beschikbaar komt binnen de club. 

Mochten er vragen zijn dan kun je mailen naar [email protected].

Vriendelijke groet,
namens de TC

Marcel Borger
Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN