header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 26-2-2016

Leeuwarden 26-2-2016

Beste leden, ouders en/of verzorgers van leden,

De eerste maanden van 2016 zijn omgevlogen. Wij kijken hierop terug met een tevreden blik.

Wij zijn het nieuwe jaar begonnen met een nieuwjaarsreceptie in de Rengers hal. Hier werd Saskia van Griethuijsen uitgeroepen tot Leeuwin van het seizoen 2015-2016. Dit vanwege haar jarenlange werk als vrijwilligster waarbij zij verschillende functies heeft vervulde als coach, voorzitter jongste jeugd commissie, lid technische commissie, wedstrijdsecretariaat jongste jeugd, wedstrijd secretariaat junioren en wedstrijd secretariaat senioren. Momenteel is zij nog lid van de barcommissie en draagt zij zorg voor de indeling van de bardiensten op de zondag. Tijdens deze receptie werd Menno Olman benoemd tot Erelid van onze club. Menno is al zeer veel jaar lid, heeft lang actief gehockeyd, heeft verschillende teams gecoacht , is voorzitter geweest en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de verwezenlijking van de oude (vorige) kunstgrasvelden. Mede hierom is hij in 2011 benoemd tot lid van verdienste. Bij de aanleg van onze nieuwe velden heeft hij een bepalende rol gespeeld bij de totstandkoming het geheel zoals het er nu ligt. Zonder de inzet van Menno en zijn rol richting de Gemeente Leeuwarden (de opdrachtgever) was het niet geworden wat het nu is: het mooiste complex van Friesland en verre omstreken! Wij zijn Menno daar zeer dankbaar voor en voor dit werk, maar ook wat hij in het verleden gedaan heeft, hebben wij de leden tijdens de ALV in november 2015 voorgesteld Menno tot Erelid te benoemen. Wij hopen hem nog vele jaren rond de velden te zien!

In januari heeft ons jeugdbestuur een hockeyfeest georganiseerd met het thema "Fout & Goud super stout” toegankelijk voor 16+. Natuurlijk werd er ook weer gehockeyd in de zaal. Waarbij niet alleen door onze leden in het veld werd gewerkt maar ook daarbuiten. Onze leden hebben zich met elkaar ingezet dat er tijdens de zaalwedstrijden zowel zaalbestuur diensten werden ingevuld als dat er gefloten werd door scheidrechters zodat er lekker gehockeyd kon worden. Dank daarvoor. Deze opzet was een plan van de zaalcommissie, en natuurlijk ook jullie bedankt voor jullie inzet en al het geregel.

Op 6 maart 2016 beginnen de veldwedstrijden weer voor de senioren. Iedereen heel veel plezier bij de tweede helft van het seizoen!

Het is nu tijd voor de voorjaarvakantie!

Met vriendelijke groet,

Ernst Vasbinder
Derk Jan Lange
Sytske Velsink
Steven van Griethuijsen
Marcel Borger
WIjtze Bakker
Marjolein Bakker 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden