header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors

Contactloos betalen

Nieuws afbeelding 17-3-2016


Een clinic winnen met Jeroen Hertzberger? Betaal contactloos in het clubhuis!

Ons hockeyclubhuis is voor velen een leuke plek om voor en na de wedstrijd nog even gezellig samen te komen. Om het ons barpersoneel zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten we volop in op contactloos betalen! Zo word je nóg sneller geholpen aan de bar.

 

Wist je dat contactloos betalen zo’n 7 seconden sneller gaat dan een pinbetaling en zelfs 16 seconden sneller dan een contante betaling? Bovendien is het ook een stuk gemakkelijker: je moet geen pincode meer intoetsen bij bedragen tot 25 euro. Houd je betaalpas tegen de betaalautomaat ... en klaar is kees! Dat is snel, gemakkelijk en veilig.

 

ABN AMRO geeft ons hierbij een duwtje in de rug met een leuke actie. Vanaf maart tot en met juni, valt de hockeyclub met de grootste stijging in contactloze betalingen maandelijks in de prijzen. Door zoveel mogelijk contactloos te betalen, kan onze hockeyclub splinternieuw hockeymateriaal winnen zoals ballen en hesjes. De hockeyclub die tijdens de actieperiode de grootste stijging behaalt, wint een clinic met Jeroen Hertzberger ter waarde van 5000 euro!

 

Speel dus samen met ons mee: betaal contactloos in ons clubhuis en wie weet sta jij binnenkort op het veld met Jeroen Hertzberger! #hockeycontactloos

Meer weten over contactloos betalen? Surf naar abnamro.nl/nieuwebetaalpas


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN