header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update over de pilot “daghap”

Nieuws afbeelding 6-4-2016

Na de zomervakantie is er op onze club een pilot gestart, na akkoord van de ALV juni 2015, waarbij er op een aantal dagen door de week ingeschreven kon worden op een daghap. Er werd hier graag gebruik van gemaakt. Het concept "daghap” bracht daarnaast ook een stukje gezelligheid met zich mee omdat, op de dagen dat deze werd geserveerd de bar ook open was. In beide opzichten was de pilot, vooral ook dankzij Cissy Wouwenaar, een groot succes.
Hoewel het dus blijkt dat er zeker interesse is voor de daghap en dat gezelligheid met zich meebrengt, kan het echter in deze vorm niet doorgaan omdat het financieel niet uitkomt.

Het einde van de pilot na de winterstop leidt tot veel reacties van teleurstelling en onbegrip. Het bestuur hecht er aan op te merken dat de enige reden voor het eindigen van de pilot is dat er door de club te veel geld op moest worden toegelegd. Het bestuur vindt het richting alle leden die geen gebruik maken van de daghap (financieel) onverantwoord om met de pilot verder te gaan. 
Wij betreuren het stoppen met de daghap enorm, echter wij vinden dat wij als bestuur ook moeten letten op het financiële plaatje. 
Gezien de behoefte hebben wij graag met Cissy willen kijken naar andere vormen om tot een daghap te komen. Dat zou bijvoorbeeld met behulp van vrijwilligers kunnen. Mocht u nu als u dit leest denken: "wat jammer dat de club hiermee moet ophouden maar ik heb één avond in de paar weken de tijd om een aantal uurtjes achter de bar te staan” meldt het ons. Onder het motto: vele handen maken licht werk hopen wij dat u zicht aanmeldt op [email protected].

Met vriendelijke groet,


Het bestuur van MHCL

Ernst Vasbinder
Marjolein Bakker
Wijtze Bakker
Marcel Borger
Steven van Griethuijsen
Derk Jan Lange
Sytske Velsink 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden