header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste jeugd*

Het zit er weer op!

Nieuws afbeelding 5-6-2007

Beste jongens, meisjes, ouders en coaches,

Op een enkele wedstrijd na zijn alle wedstrijden van de jongst jeugd gespeeld. Daarmee is ook een einde gekomen aan de trainingen. Woensdag 30 mei jl. was dan ook de laatste training. Hierbij wil ik dan ook Harold, Adinda, Bernd, Jaap, Marjolein en Isabelle bedanken voor het verzorgen van de trainingen.
Ik verwacht dat eind augustus / begin september weer gestart wordt met de trainingen. Houd daarom tegen die tijd de site van de hockeyclub goed in de gaten!
De teamindelingen voor volgend seizoen zullen in de eerste week van juli worden gepubliceerd. Hiervan ontvangen jullie nog bericht.

Coaches: de keeperspullen kunnen op 19 juni a.s van 20.00 tot 21.00 uur ingeleverd worden bij het clubhuis. Zorg dat alle spullen in de tas zitten (ook de overgebleven hockeyballen).

Walter van Gruythuijsen heeft deze winter al de jongste jeugd commissie verlaten en Sonja Theissens zal komend seizoen niet meer actief zijn in de jongste jeugd commissie. Hierbij wil ik hen hartelijk danken voor hun tijd en inzet.
Isabelle van Hamersveld zal komend seizoen het coördinatorschap van de jongste jeugd overnemen van Saskia van Griethuijsen. Saskia blijft komend seizoen wel lid van de jongste jeugd commissie. Arij Peerbolte is ook lid van de jongste jeugd commissie en blijft dat ook volgend seizoen.
Kortom: we zijn op zoek naar nieuwe leden voor de jongste jeugd commissie. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Isabelle van Hamersveld (06-36533890) of Saskia van Griethuijsen (058-2675787)

Rest mij nog jullie allemaal een heel fijne vakantie toe te wensen en tot ziens op het hockeyveld!

Jongste Jeugd Commissie

Reacties


Heleen Terpstra

7-6-2007 @ 23:33:13 |jammer dat het seizoen er weer op zit. het was heerlijk om jullie bezig te zien op de woensdagmiddag. wat een aankomend talent! ;)

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN