header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen..... Harmen

Nieuws afbeelding 20-6-2016


Mijn naam is Harmen van Balen Walter, 48 jaar en in het nieuwe hockeyseizoen 2016-2017 bestuurslid technische zaken/voorzitter technische commissie.

Ik ben sinds mijn 14-de lid van onze prachtige vereniging, waarvoor ik als spelend lid onder andere actief ben/ben geweest in Heren 1 en Veteranen A. Daarnaast ben ik als trainer/coach actief geweest in de jeugd tot en met Heren 1 en in het bijna afgelopen seizoen heb ik met veel plezier ons Dames 3 trainen gegeven.

Ik neem dus vanaf komend seizoen de taken over van mijn teamgenoot Marcel Borger die in de afgelopen ander halfjaar, samen met heel veel andere actieve leden, het technisch beleid opnieuw vorm heeft gegeven. De club is hem hiervoor veel dank verschuldigd.

Ik zal de ingezette lijn voortzetten, waarbij ik samen met mijn bestuursleden en commissieleden ernaar streef om ons beleid transparant en eerlijk vorm te geven.

Hierbij is mijn uitgangspunt: niemand is belangrijker dan de club en het algemeen belang gaat altijd voor het individuele belang. Hierop mag u mij als lid afrekenen.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden