header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

nieuwe functionarissen

Nieuws afbeelding 6-6-2007

Gezocht!!!!!!

Nieuwe functionarissen voor komend jaar. Heb je geen tijd over maar wil je wel wat doen dan ben je uitermate welkom in het vrijwillegersleger van MHCL!!! Ook als je wel tijd over hebt ben je van harte welkom. Iedereen is druk, toch gebeurt er veel op de club, vele handen maken licht werk!!!! Er zijn natuurlijk weer trainers en coaches nodig maar bovenal is het noodzakelijk voor het spelen van wedstrijden dat er scheidrechters op het veld staan.

Daarom wordt met spoed gezocht  SCHEIDSRECHTER COMMISSARIS elftallen.

Wie versterkt de scheidsrechtercommissie? Met Corine (opleidingen en begeleiding) en Sigrid (wedstrijd begeleiding mini’s) ben je verantwoordelijk voor het indelen van de scheidrechters voor de 11-tallen. profiel: enthousiast, doorzetter en controlerend. Werkzaamheden: indelen van de scheidrechters op zaterdag en zondag voor de wedstrijden van de 11-tallen, afhakers er op wijzen dat wedstrijden gefloten dienen te worden. Door het gebruik van Lisa zullen komend jaar scheidrechters zichzelf kunnen indelen, de lijst van scheidrechters is door de opleidingen in 2006-2007 behoorlijk uitgebreid. Naast de steun van bestuur en mede commissarisen is er een Verenigings Arbitrage Beleidsplan die je als commissaris steunt. Al met al een uitdagende functie, ook omschreven als een van de klote klussen in de hockeyvereniging. Ervaring in fluiten is geen must, kennis van mensen en mede leden een pré.

De TC is momenteel bezig met het invullen van de schema’s voor volgend jaar. Heb je interesse of vragen over het hoe en wat bij coachen of trainen dan moet je de betreffende functionarissen van de TC benaderen. Er zijn altijd handen nodig, dus ben je nog niet benaderd maar voel je er wel wat voor dan kan je natuurlijk ook altijd zelf bij de TC melden. De TC doen hun best voor ieder elftal volgend jaar weer een trainer en een coach te hebben.

Meld je zelf aan bij een van de bestuursleden, wil je meer informatie dan is dat altijd mogelijk.


Namens het bestuur

Hans ten Kate

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden