header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalteams

Nieuws afbeelding 20-10-2016
Beste spelers/speelsters, coaches, trainers en ouders.

Het zaalhockeyseizoen lijkt nog ver weg, toch zijn er,  zie ook het bericht van het bestuur op onze website, al diverse wijzigingen doorgevoerd en is het zomaar zover dat het zaalseizoen op het punt van beginnen staat.

De grootste wijziging ten opzichte van andere jaren is natuurlijk het trainen buiten i.p.v. in de zaal.

Een 2e grote verandering is de herindeling van de veldteams. Van elke 2 veldteams worden 3 zaalteams gemaakt, met als gevolg i.p.v. 14/15/16 spelers op het veld,  9/10 (11) spelers in een zaalteam. Kleinere teams om mee te trainen en te spelen. Meer speeltijd, meer balcontacten en meer plezier!!

Consequentie is dat bestaande teams uit elkaar gaan, waarbij wij uiteraard (breedteteams) rekening houden met wensen (voor zover mogelijk).

Er zullen dus ook meer keepers, keepersspullen en niet te vergeten coaches moeten komen.  De lijncoördinatoren zullen de komende tijd potentiële coaches hiervoor gaan benaderen. Dus mocht u als ouder gevraagd worden, bedenk dan dat het slechts voor een paar weekenden is en dat u enorme bijdrage levert aan de spelvreugde van uw kind en zijn/haar teamgenoten. 

Zijn er vragen laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Richard Schnieders
Technisch coördinator MHCL
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN