header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Voor alle scheidsrechters van MHCL (dus ook alle Senioren!!!!!!)

Nieuws afbeelding 18-6-2007

Afgelopen weekend was er weer een geslaagd examen voor scheidrechters: van de 11 kandidaten zijn er 11 geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal.

In het bijzonder wil ik van de laatst geslaagde groep Frans Prosé feliciteren. Als niet hockeyer, met een thuisfront waarbij alle dames hockeyen, slechts 4 fouten scoren op het examen vind ik een geweldige prestatie waarmee je thuis kunt komen. Het is een voorbeeld voor andere ouders maar vooral voor degene die er niet waren. Het was de bedoeling na afgelopen zaterdag dat alle spelende senior leden van scheidsrechterkaart te hebben voorzien. Iedereen die nog geen kaart had is hiervoor via de aanvoerders benaderd. Niet iedereen die hiervoor was uitgenodigd was aanwezig, helaas. Een enkeling had zich afgemeld. Degene die niet aanwezig waren krijgen begin volgend seizoen nog een kans: meedraaien met het reguliere examen, waarvoor je bij deze bent uitgenodigd.

Volgend seizoen gaat in: Niet fluiten dan sta je erbuiten. Ieder seniorlid dat op zondag/zaterdag competitie speelt kan worden ingedeeld om te fluiten. Je kunt je volgend jaar via onze website ook zelf indelen om te fluiten.

Senioren die nog geen kaart hebben zijn vanaf 1 september scheidsrechters in opleiding!!!!! Je kunt dus geen 11-tallen fluiten maar wel mini’s begeleiden. Onze scheidrechter commissaris voor de jongste jeugd is dus zeer verheugd met alle mensen die geen kaart hebben!

Voor de donderdag veterinnen zal een aparte afspraak gemaakt worden, aansluitend bij wedstrijd of training. Want ieder senior lid dient op de hoogte te zijn van de spelregels en dus een scheidsrechterkaart te hebben.

Het hierboven staande is het gevolg van het nieuwe Verenigings Arbitrage Beleidsplan. Dit is het laatste half jaar tot stand gekomen. Na de inspraak avond is het laatste plan op de website geplaatst, zoals dit aanstaande woensdag in de ALV zal worden behandeld. Nadat je bent ingelogd kunnen belangstellenden dit document van de website downloaden, het is te vinden bij dokumenten/arbitrage.

Voorwaarde voor goede indeling van de scheidsrechters is wel dat er nog een scheidrechter commissaris bij komt.


Sportieve groeten

Hans ten Kate

Reacties


Jacob Borren

18-6-2007 @ 22:10:08 |Frans gefeliciteerd!! Bere goed. Zou leuk zijn als je nu ook gaat hockeyen!

Heleen Terpstra

19-6-2007 @ 13:30:22 |weer meer scheidsrechters geweldig. hoe meer mensen hoe minder beurten iedereen heeft. Allemaar GEFELICITEERD :*)

Marlou Romkes

2-7-2007 @ 22:42:45 |Gefeliciteerd Frans!!!!!!!See you next year

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden