header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

In memoriam Marijke Diephuis

Nieuws afbeelding 29-11-2016
Maandag 28 november tegen het einde van de middag kregen wij het verschrikkelijk verdrietige bericht dat Marijke Diephuis op 67-jarige leeftijd is overleden. Marijke heeft in haar leven heel veel voor onze hockeyclub betekend en we verliezen in haar een echt clubicoon. Marijke is jarenlang de drijvende kracht geweest achter de kantinecommissie, die in die tijd zo populair werd, dat het een eer was als je voor deze commissie werd gevraagd. Nadat zij haar taken als voorzitter van de kantinecommissie had neergelegd, heeft zij jarenlang de ledenadministratie voor haar rekening genomen. Naast haar vele werkzaamheden voor de club, was zij ook persoonlijk voor menig lid erg belangrijk. Zoals voor vele spelers van toenmalig heren 1, die in Marijke een volwassene vonden die altijd een luisterend oor voor hen had. Het huis van Joop en Marijke aan de Fonteinstraat was dan ook een graag bezocht adres.  
Marijke was tot voor kort nog regelmatig op de club te vinden en zat vol trots vooraan in de zaal toen haar dochter op de ALV van juni jongstleden tot eerste vrouwelijke voorzitter van MHCL werd benoemd. Zij heeft er helaas veel te kort van kunnen en mogen genieten.    
 
Marijke was de spil van het hockeygezin Diephuis. Onze gedachten gaan uit naar Joop, Martine, Jan, Lieke, Jan- Erik, Mare, Donna en Jim en wij wensen hun veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
 
Namens het bestuur,
 
Wijtze Bakker, Sytske Velsink, Derk Jan Lange, Marjolein Bakker en Harmen van Balen Walter 


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden