header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors

Sponsoravond 16 januari 2017

Nieuws afbeelding 19-1-2017

Maandag 16 januari hebben we een zeer succesvolle sponsoravond gehad bij MHCL sponsor SLIGRO.

Ruim 30 sponsoren en leden hebben genoten van een culinaire avond met heerlijke wijnen en de presentatie van Joris Hermsen van de ABNAMRO over het hoe en waarom van sponsoring door de ABNAMRO.

Na de inleiding door Dennis van Sligro en 2 korte filmpjes over de organisatie Sligro heeft Joris Hermsen, senior sponsor manager bij de ABNAMRO ons een inkijkje gegeven over waarom ze hockey, tennis sponsoren. Ook heeft gaf hij aan dat ze bewust kiezen voor de jeugd. Ze willen de partner van de toekomst zijn en dat hoort bij de jeugd. Sponsoring ontwikkelt een positief gevoel over de sponsor en dat is wat ze willen uitdragen. Sponsoring houdt niet op bij een bord. Hij gaf aan dat de sponsoren moeten nadenken over uitbreiding van sponsoring waardoor er meer waarde ontstaat voor de sponsor.

Een interessante leerzame presentatie.

Na de presentatie was er een rondleiding door het pand van de Sligro met heerlijke proeverijen en bijbehorende wijnen.

Als afsluiting een borrel met de wijnproeverij. Vorige week donderdag voorgeproefd door een aantal leden en 3 witte en 3 rode wijnen uitgekozen. Deze zijn beoordeeld door de aanwezigen en zij hebben bepaald welke witte en welke rode wijn er bij MHCL geschonken gaat worden.

Al met al een zeer geslaagde avond met enthousiaste reacties. Wij danken Sligro voor het mogelijk maken van deze avond en ABNAMRO, in het bijzonder Joris, voor de interessant presentatie.

Op naar het volgende evenement op 12 april met Jeroen Herzberger.    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN