header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalseizoen 2016-2017

2-3-2017 Zaalseizoen 2016-2017.

In het zaalseizoen 2016-2017 hadden we de primeur van ons "outdoor" trainingsveld en gingen we met kleinere teams voor (bijna) iedereen het zaalseizoen in. Oke, het was soms glad, het was buiten, dus soms nat en koud, maar al met al kunnen we tevreden zijn over deze vloer. Supersnel en mooi vlak. De kleinere teams waren tijdens de training goed te instrueren en de vorderingen werden, mede dankzij onze trainers, al snel goed zichtbaar. In de competitie was het in sommige lijnen af en toe lastig om de teams volledig te bemannen. Binnen de TC zal dit gegeven meegenomen worden in de evaluatie van het zaalseizoen 2016-2017.

De resultaten van onze teams zijn divers. Een 5-tal kampioenen, de 6e (MB1) waarschijnlijk ook en jammer genoeg ook een aantal teams die onderin eindigden. Zonder de andere teams tekort te willen doen, zouden wij hierbij de prestaties van de volgende teams in het zonnetje willen zetten: MC1 en MB2, beide teams zijn, samen met een ander team, als eerste in de poule geëindigd maar helaas op doelsaldo net geen kampioen geworden. MB12, spelend op hoog niveau met zware tegenstand hebben prima gespeeld en zich kranig verweerd. MD2 en MD12 (knap 3e geworden) zaten samen met MD1 in een poule, een op voorhand ongelijke strijd voor MD2 maar met super veel enthousiasme en inzet gevochten voor elke meter en elke goal. JB1 spelend in de topklasse waar zij prima tegenspel boden tegen de top van Nederland.

Al onze teams zouden zonder hulp van de vele vrijwilligers niet kunnen spelen. Hierbij onze dank aan alle coaches voor hun inzet en aan alle teams die hun zaaldienst met verve hebben vervuld. Tot slot onze speciale dank aan alle scheidsrechters die het soms zwaar te verduren hadden vanwege het volkomen overbodige commentaar op hun beslissingen. Jullie hebben het fantastisch gedaan en het mogelijk gemaakt dat alle wedstrijden in goede banen werden geleid.

Met vriendelijke groet,
Harmen van Balen Walter
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN