header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verdrietig bericht

Nieuws afbeelding 28-6-2017

Vanmorgen bereikte ons het droevige bericht dat Frans Folkers, speler van veteranen A, op 50-jarige leeftijd is overleden. Frans heeft lange tijd veel betekend voor onze  club.


Frans is op jonge leeftijd begonnen met hockeyen bij HMC en al snel met zijn familie naar Leeuwarden gekomen. Frans heeft jarenlang met veel bevlogenheid in de jeugd en Heren 1 gespeeld en tegelijkertijd met passie veel teams getraind. Na een paar jaar in Arnhem en Hoorn te hebben gewoond en gehockeyd, zijn Frans en zijn gezin in 2005 weer teruggekomen naar onze club. Eerst als speler van Heren 2 en later bij Veteranen A. Vanaf het moment dat Frans en Sigrid hun zoons Naut en Jasper oud genoeg waren om te gaan hockeyen, is Frans weer training gaan geven en gaan coachen.  Na jaren de jongens vol overgave te hebben begeleid, heeft Frans vanaf 2014 zijn dochter Jet getraind en gecoacht. Ook dit deed hij met veel enthousiasme. Frans was de laatste  jaren in de Technische Commissie verantwoordelijk voor de jongenslijn. 


Zijn spontane, sportieve, enthousiaste aanwezigheid op de club zal enorm worden gemist. Wij wensen zijn vrouw Sigrid, de kinderen Naut, Jasper en Jet, zijn ouders Joop en Anneke, Tineke Boetes, Paul en Itsje, Harro en Tineke, verdere familie, vrienden en (oud)-teamgenoten heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.


Namens het bestuur,

Martine, Remon, Irene, Harmen, Nynke, Wijtze, Charlotte, Fetze, Derk Jan, Sytske en Marjolein


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden