header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Seizoenstart 2017 – 2018

Nieuws afbeelding 8-9-2017

Seizoen 2017 – 2018 is begonnen! De trainingen voor de breedteteams zijn deze week begonnen en de opleidingsteams zijn al eerder begonnen. De voorcompetitie is afgelopen zaterdag voor een aantal teams al gestart en de meeste teams gaan zaterdag en zondag hun eerste wedstrijden spelen van dit nieuwe seizoen.

 

Voordat we vooruit kijken willen we nog even stil staan bij het afgelopen seizoen. Het was een bewogen seizoen met hoogte punten maar ook echte dieptepunten. Een jaar met plezier maar ook met verdriet. We hebben in Frans Folkers en Marijke Diephuis twee zeer actieve leden verloren en zullen hun zeker niet vergeten.

 

Op hockeytechnisch vlak waren de prestaties wisselend maar wel met meer kampioenen dan het vorige seizoen, we hebben veel nieuwe scheidsrechters en aan het eind van het seizoen weer een super geslaagd hockeykamp. Ook waren er avonden met sponsors, opening van de BOB campagne door Naomi van As en de zonnepanelen liggen op het dak van het clubhuis.

 

Nu we weer gestart zijn hebben we een ook een aantal nieuwtjes. De TC en de barcommissie hebben veel nieuwe vrijwilligers en ook de sponsorcommissie en de communicatiecommissie zijn op sterkte. We  zijn we als bestuur op volle sterkte nu in juni Irene Homminga, Charlotte Fiets, Remon Kortman, Nynke Bruins en Fetze Pijlman zijn toegetreden.

 

Bijna alle teams hebben trainers en coaches en mocht dat nog niet zo zijn dan vragen we vanaf deze plek ook om mee te helpen om het rond te krijgen. Een oproep aan de ouders om de coaching op zich te nemen zodat alle teams zaterdag kunnen starten met goede begeleiding.

Ook hebben wij als bestuur het besluit genomen om de discussie rond het punt van vertrek te slechten. Er wordt vanaf dit seizoen verzameld en vertrokken vanaf de club.

 

We zijn voornemens om periodiek een nieuwsbrief uit te brengen en we hopen dat jullie willen meehelpen om deze te vullen. Je kan bijdrage(s) sturen naar [email protected].

 

Veel hockeyplezier en tot zaterdag en zondag!

 

Het bestuur

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden