header foto header foto header foto header foto
hoofdsponsor
hoofdsponsor
 
Hockeykamp

Zomerkamp ITBB 2018

6-5-2018
"Hoi fanatieke hockeyers,

Vanwege het aantal vragen dat wij hebben gekregen of 7 jarige ook deel kunnen nemen maken wij een uitzondering voor de laatste plaatsen van het kamp. We maken aparte groepjes voor 7/8 jarige en ze zullen extra begeleiding krijgen. Dus is uw kind 7 jaar en heeft hij/zij ontzettend veel zin in een super leuke, leerzame week schrijf je dan snel in want vol is vol! Hieronder staat nog wat extra informatie. Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn stel ze dan gerust. Aanmelden kan via www.mhclzomerkamp2018.jimdo.com.
Ieder jaar organiseren wij een onvergetelijke Zomerkamp ITBB week, maar dit jaar zal extra bijzonder worden. Wij vieren ons 10-jarig jubileum; een speciale editie van het Zomerkamp ITBB dus. Zoals elk jaar organiseren wij het zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie Noord. Dit jaar is dat maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli 2018. Aanmelden kan tot en met 31 mei 2018.
 
Het kamp is voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar en staat voornamelijk in het teken van plezier, maar er is ook veel ruimte voor de verbetering van je hockeykwaliteiten. Iedere dag zullen er trainingen worden gegeven en tussendoor is er ruimte voor andere uitdagende sport- en spelactiviteiten. Gedurende de dag hebben we lunch, tussendoortjes en avondeten. Het programma zal rekening houden met leeftijd en team, zodat iedereen op zijn eigen niveau traint. Het kamp staat garant voor een week lang hockeyen, uitdagende spellen, leuke thema's en vooral heel veel lol maken. Voor foto's en extra informatie bekijkt u dan onze Facebook, Instagram of de gloednieuwe website.

Sportieve groet,
 
Organisatie Zomerkamp ITBB 2018"
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
058 266 7474
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN