header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

8-10-2018 Nieuw seizoen
Het seizoen 2018 – 2019 is al in volle gang. De trainingen zijn gestart aan het einde van de zomervakantie en vlak daarna is de competitie gestart. De TC heeft ervoor gezorgd dat alle teams een trainer en een coach hebben. Op zaterdag is het volle bak, maar ook bij de senioren op zondag hebben we meer teams dan de afgelopen jaren. 

Scheidsrechterskaart
Eind september hebben maar liefst 90 leden hun scheidsrechterskaart gehaald. Gefeliciteerd en succes met het fluiten op het veld! De scheidsrechterscommissie zal ervoor zorgen dat alle nieuwe scheidsrechters begeleid worden tijdens hun eerste wedstrijden als fluitist. Er zijn nog 60 leden die op 6 november kunnen herkansen. Ter voorbereiding op het examen zal er op 5 november een avond georganiseerd worden die helpt om het examen met vlag en wimpel te halen. De uitnodigingen worden per mail verzonden. Vanaf deze plek willen we Meike Combee nu alvast bedanken voor deze enorme klus! 

Hockeydome
De voorbereidingen voor onze eigen Hockeydome zijn gestart. Vorige week zijn de grondboringen gedaan rondom het veld. In de week van 19 november worden de andere voorbereidende werkzaamheden gedaan en op vrijdag 23 november wordt de hal door onze mensen opgezet. Op zaterdag 24 november volgt de inrichting en aansluitend aan het einde van de middag is de Super Dome! Deze komt in de plaats van de Super Sunday en is voor alle vrijwilligers en leden. Houd de uitnodiging en de posters in de gaten. De officiële opening van de Hockeydome is op zaterdag 8 december aan het einde van de middag. 

ALV
Omdat november een hele drukke maand is, hebben we de ALV gepland op woensdag 12 december om 20.00 uur. Eind november zal het bestuur de agenda, het verslag en de stukken op de site plaatsen.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden