header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe scheidsrechtercommissaris

Nieuws afbeelding 30-8-2007

Bouwe Bruinsma heeft zich bereid verklaard de schone taak op zich te nemen de scheidrechters voor de zaterdag en zondag voor de 11-tallen in te delen. De familie Bruinsma is nieuw in Leeuwarden en heeft 3 kinderen bij de hockey. Het spreekt vanzelf dat we zeer verheugd zijn dat Bouwe de taak op zich wil nemen.

De scheidsrechtercommissie bestaat nu weer uit 3 personen:
- Bouwe Bruinsma, verantwoordelijk voor de indeling 11-tallen
- Sigrid Jongsma, verantwoordelijk voor indeling jongste jeugd
- Corine van der Maden, verantwoordelijk voor opleiding, begeleiding en competentiebeheer.

Met de komst van Lisa is het nu mogelijk zelf je wedstrijden in te plannen die je wilt en kunt fluiten. Door daar gebruik van te maken verlicht je de taak van de scheidrechtercommissaris. Je kunt jezelf inschrijven voor het fluiten van wedstrijden. Tot de maandag voorafgaand aan het weekend kan je, mocht het nodig zijn jezelf nog verwijderen van een ingevulde wedstrijd. Bouwe vult de ontbrekende plaatsen aan.

Sinds dit jaar geldt de regel, niet fluiten dan sta je erbuiten!!!

Alle leden van 16 jaar en ouder worden geacht een wedstrijd te kunnen begeleiden: heb je geen kaart dan kan je tot en met D8-tallen worden ingedeeld. Leden met een scheidsrechterkaart kunnen op alle 11-tallen wedstrijden worden ingedeeld, al naar gelang je kunnen en leeftijd.

De regel blijf dat bij verhindering jezelf voor vervanging dient te zorgen. Eea is verder opgenomen in het Vereniging Arbitrage Beleidsplan dat afgelopen ALV is aangenomen. Het plan staat op de website (www.mhcl, als je bent ingelogd documenten, arbitrage) Bouwe zal dit plan gebruiken en zeker doorvoeren.

Bij het invullen van scheidsrechters zijn degene die de minste wedstrijden gefloten hebben de eerste aangewezenen om aangewezen te worden om te fluiten. Nieuwe scheidsrechters worden zo veel mogelijk met ervaren scheidsrechters opgesteld en begeleid. Dit geldt vooral voor de jongste scheidsrechters. Daar Bouwe nieuw is in de vereniging en (nog) geen kennis van verbanden binnen de vereniging heeft, hoop ik dat jullie begrip hebben voor vreemde indelingen en dit zelf oplossen. Indien Bouwe je heeft ingedeeld voor een wedstrijd dan wordt dit bekend gemaakt middels een e-mailtje.

Ik wens Bouwe veel succes maar vooral plezier bij de uitvoering van deze taak. Het seizoen kan echt beginnen!!

Sportieve groeten
Hans ten Kate 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden