header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 31-8-2007

Beste lezers,

Op dit moment zijn er op www.mhcl.nl 391 leden online. Indrukwekkend, ik neem aan dat de overige leden lekker aan het hockeyen zijn. Hoogste tijd voor een bericht van het bestuur.

De vakantieperiode laten we achter ons en zo kunnen we ons weer volop richten op de hockeysport. Dames 1 en Heren 1 zijn alweer enige weken aan het trainen en hebben al de nodige oefenwedstrijden gespeeld. De heren onder leiding van hun nieuwe trainer Sybrand Adema. Welkom terug Sybrand, we wensen je alle succes. Ook de andere teams zijn weer met hun trainingen begonnen. Vele jeugdleden zullen kennismaken met Martijn van der Luyt. Martijn, trainer – coach van Dames 1, verzorgt vanaf dit seizoen één training van alle eerste jeugdelftallen. Wij hopen daarmee de ambities geformuleerd in het TC-beleidsplan te kunnen realiseren. Een serieuze en constructieve opbouw van het jeugdhockey, waar niet alleen de spelers maar ook de overige trainers van de jeugdelftallen van zullen profiteren. Martijn, ook jou wensen wij alle succes. Behalve het hockeyen zelf zijn ook alle commissies alweer uitgebreid aan de slag met alle voorbereidingen. Zonder twijfel zullen de gebruikelijke opstartproblemen zich aandienen. Graag jullie begrip en medewerking.

In het bestuur gaat wat veranderen. JanMaarten Verhagen stopt als lid van ons bestuur. Helaas bleek zijn agenda dermate vol dat er onvoldoende tijd resteerde voor de bestuurstaken die hij zou willen vervullen. JanMaarten blijft actief in de TC. JanMaarten namens de club veel dank voor je inzet. In de komende ledenvergadering dragen wij Steven van Griethuijsen voor als nieuw bestuurslid. Steven is inmiddels begonnen in de TC en zal met Ernst Vasbinder het bestuur in de TC vertegenwoordigen. Steven veel dank voor je bereidheid nog meer tijd aan de club te besteden.

Zaterdag start de competitie, bekijk het wedstrijdschema op onze website en kom kijken naar kinderen, ouders, vrienden en vriendinnen. Dames en Heren 1 spelen zondag over een week hun eerste wedstrijd. Beide teams thuis, kom kijken. Graag tot ziens op het veld.

Namens het bestuur, Jacob Borren

Reacties


Heleen Terpstra

1-9-2007 @ 16:25:00 |nu zijn er 443 mensen online, dus velen kunnen de weg naar de site vinden. het is een grote bron van info en lekker up-to-date ^O^

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden