header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

KNHB Boetes

Nieuws afbeelding 4-9-2007

Afgelopen jaar is er door de club weer meer dan 500 euro aan KNHB boetes betaald. Dit vinden wij als bestuur niet acceptabel. We zijn dan ook van plan om boetes door te belasten! Waarvoor worden de boetes gegeven:

  • Niet opdagen voor een vastgestelde competitiewedstrijd
  • Niet goed invullen van een wedstrijdformulier
  • Gele en rode kaarten
De penningmeester zal komend seizoen de boetes doorbelasten: de gele en rode kaarten zullen door degene betaald moeten worden die deze kaart ontvangt! De boetes voor niet op komen dagen en het niet goed invullen van het wedstrijdformulier zullen naar de coach of de aanvoerder worden doorbelast, deze zijn voor de penningmeester het aanspreekpunt.

Het goed invullen van het wedstrijdformulier is een verantwoordelijkheid van de thuisspelende ploeg, het wedstrijdnummer dient te zijn ingevuld en indien met rugnummers wordt gespeeld dienen ook deze ingevuld te zijn. Wanneer een kaart wordt gegeven in de wedstrijd dan dienen de gegevens van de betreffende speler goed te worden ingevuld: naam geboortedatum en adres gegevens. Ook de scheidrechters dienen hun scheidsrechternummer in te vullen. Hebben ze geen scheidsrechternummer dan kunnen ze altijd io invullen (in opleiding).

Kaarten spreken voor zich, indien je fair play betracht hoef je ze ook zeker niet te krijgen, krijg je ze wel dan zijn de consequenties voor jezelf: geldboete en eventueel een schorsing (kan door zowel de club als de bond worden gegeven). Indien je een kaart hebt ontvangen dan dien je dit direct bij de TC te melden (voor maandagavond), dit kan via de mail.

Boetes zijn eenvoudig te voorkomen door bij thuiswedstrijden voor de wedstrijd het wedstrijdnummer op te zoeken, de wedstrijdformulieren goed in te vullen, altijd een wedstrijd te gaan spelen en geen kaarten te halen. Het zou prachtig zijn wanneer we komend seizoen zonder boetes door zouden kunnen komen, dan is er echt sprake geweest van een sportief hockey jaar en hoeft de penningmeester niets door te belasten!!

Sportieve groeten,

Hans ten Kate

Hans ten Kate


Sportieve groeten,

Hans ten Kate

Hans ten Kate 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden