header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

24-7-2019

Van het bestuur

 

Deze week is de afsluiting van het seizoen met het nu alweer legendarische hockeykamp. Dank je wel Annemarie, Tom en Veroniek en alle trainers voor deze onvergetelijke week.

 

De zomerstop is kort en voordat we het weten staan we allemaal alweer op en rond het veld. Om het nieuwe seizoen te kunnen starten is de afgelopen periode heel veel werk verzet door de technische commissie en de jongste jeugdcommissie. De teams zijn ingedeeld en voorzien van trainers en coaches en ook is het trainingsschema rond.

 

Afgelopen jaar hebben we er heel veel nieuwe scheidsrechters bijgekregen. Een felicitatie waard maar ook dank aan de arbitragecommissie die al deze nieuwe scheidsrechters heeft begeleid en we als vereniging een dikke pluim krijgen voor hoe we dat aanpakken van andere clubs.

 

Ook dank aan de Lustrumcommissie! Ruth, Siard, Miriam, Derk en Peter hebben een fantastisch programma in elkaar gezet voor ons 95-jarig bestaan op 26 oktober. Houd allemaal deze datum vrij en meld je aan voor de activiteiten.

 

We hebben nog een paar vacatures en zijn op zoek naar leden en/of ouders die deze vacatures willen invullen. We hebben in de aanbieding; wedstrijdsecretariaatzondag, zaalhockeycommissie en de barcommissie zoekt versterking. Binnenkort worden deze vacatures op Lisa geplaatst. Daarin staat de exacte taakomschrijving. Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste senioren (en oudere junioren) die het leuk vinden om af en toe een beginnende scheidsrechter op zaterdag te begeleiden.

 

In de zomer zullen alle ouders/verzorgers van jeugdspelers en speelsters een brief ontvangen waarin wij beschrijven welke taken het team heeft op zaterdag. Wij gaan er vanuit dat de teams dit oppakken en dat alles op zaterdag op rolletjes verloopt.

 

Voor nu een goede zomer en op naar het nieuwe seizoen

 

Het bestuur

 

 

 

  

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden