header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

In memoriam Henk Bakker

Nieuws afbeelding 3-12-2019

Zondag 1 december kregen wij het verdrietige bericht dat Henk Bakker op 81 jarige leeftijd is overleden.

 

Henk heeft in zijn leven heel veel voor onze hockeyclub betekend en we verliezen in hem een markant oud-voorzitter. Henk was een voorzitter die alle leden kende en alle leden kenden Henk.

 

Henk is zijn carrière bij onze vereniging gestart als coach en niet veel later ging hij hockeyen bij de huismannen. Voor- en na zijn tijd als voorzitter was hij actief in de sponsorcommissie, de kascontrolecommissie en recent nog lid van de klankbordgroep. Henk was geen briljante hockeyer maar de mannen van heren 1 waren blij met hem als manager. Jarenlang heeft hij de mannen in de watten gelegd, maar gaf ook graag commentaar op het spel en de scheidsrechters. In 2002 werd Henk Bakker tijdens de ALV met luid applaus benoemd als lid van verdienste. Henk zijn kracht was niet alleen actief zijn in commissies en bestuur, maar ook om gevraagd en ongevraagd advies te geven en altijd omdat Henk het beste met onze club voorhad.

 

Niet alleen Henk was veel op de club maar ook zijn vrouw Truus en hun kinderen Michiel, Matthijs en Marnix. Allemaal waren ze actief voor onze hockeyclub. Een kleine greep uit de commissies waar zij actief in waren zijn: kantinecommissie, jeugdbestuur en kluscommissie.

 

Ook de jaren nadat de jongens niet meer bij Leeuwarden hockeyden bleven Henk en Truus regelmatig naar de thuiswedstrijden van Heren 1 op de club komen. Altijd had Henk belangstelling voor het wel en wee van de vereniging en het bestuur. Urenlang konden we herinneringen ophalen, maar ook ideeën over de toekomst werden gedeeld zowel tijdens de ALV’s als aan de bar of op het balkon.

 

Onze gedachten gaan uit naar Truus, Michiel & Simone, Matthijs & Eline, Marnix & Annemiek en kleinkinderen en wij wensen hun sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd

Namens het bestuur

 

Wijtze Bakker, Harmen van Balen Walter, Nynke Bruins, Irene Homminga, Ferry de Jong en Martine Diephuis

  

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden