header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

nieuws

Nieuws afbeelding 17-12-2019

De laatste hockeyweek van 2019 is begonnen.

Lustrum 

26 oktober hebben we ons 95-jairge bestaan gevierd met een spetterende hockeydag voor de jeugd en een borrel met live muziek voor leden, ouders, oud-leden en vrijwilligers. Dank jullie wel Ruth Wetting, Miriam van Asperen, Derk Lange, Siard Homminga en Peter van de Werf voor deze mooie dag en avond.

 

Hockeydome

Op 29 en 30 november hebben we de Hockeydome met elkaar opgebouwd. Dank je wel voor jullie inzet! De eerste trainingen en speelweekenden zitten er al weer op. Op zaterdag 4 en zondag 5 januari zijn de volgende wedstrijden in onze eigen Hockeydome. In de kerstvakantie zijn er geen trainingen.

 

Scheidsrechters-examen

Op 15 en 16 januari zijn de scheidsrechters examens. Zowel vanuit de hockeybond als vanuit onze vereniging is het verplicht om je scheidsrechterskaart te halen vanaf de B-leeftijd. Alle B-junioren hebben een mail met een link ontvangen naar een e-learning module om zich goed voor te kunnen voorbereiden op het examen. We wensen jullie veel succes met de voorbereiding op het examen.

 

betrokkenheid

In deze winterperiode gaan we aan de slag met een plan om meer ouders en spelers/speelsters te betrekken bij alle taken en commissies die onze vereniging heeft. Samen met de bond komen we met een plan. Er is een vaste harde kern van ongeveer 30 vrijwilligers en dat is te weinig voor een club zo groot als die van ons. Mocht je interesse hebben om iets te doen voor onze vereniging of heb je idee├źn hoe we meer leden en ouders kunnen betrekken bij onze vereniging dan horen we dat graag.

 

De geringe betrokkenheid vertaalt zich ook in de zeer magere opkomst bij de nieuwjaarsborrel van de afgelopen jaren. Wij hopen uiteraard dat het plan waarmee wij gaan komen dan ook resulteert in een mooie opkomst bij de nieuwjaarsborrel in 2021. Aangezien het plan begin 2020 wordt ontvouwd, hebben wij besloten om de nieuwjaarsborrel van 2020 niet door te laten gaan.

Leeuw / Leeuwin en ALV 

Wat wel doorgaat is de bekroning van de leeuw/leeuwin van het jaar. We zullen dit doen op de Super-Sunday in juni. Dat is ook het moment dat teams gehuldigd worden die kampioen zijn geworden en de dag dat we alle vrijwilligers bedanken. Wil jij in januari wel een borrel komen drinken ben je van harte welkom op de ALV op donderdag 30 januari om 20.00 uur in het clubhuis.

 

Fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2020

Wijtze, Irene, Nynke, Harmen, Ferry en Martine   

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden