header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

MD4 Zaalkampioen.

Nieuws afbeelding 3-2-2020
MHCL D4 Kampioen!
Na de eerste, ietwat onwennige, wedstrijden in de zaal transformeerde MD4 al snel naar een geoliede machine met mooie combinaties en uitstekende team spirit! Als de tegenstanders al door de ijzersterke verdediging met Malou, Madieke, Bente, Aimee en Amarins wist te komen stond daar meer dan eens de niet te kloppen keeper, Linde!
Vanuit de verdediging wisten de meiden haarfijn het middenveld te bereiken, waar Laura, Kyra en Thirza controleerden en snel onze doeltreffende aanvallers wisten te bereiken. Tot ongenoegen en frustratie van de tegenstander legden Lisa, Rozemarijn, Maxime en Isa met grote regelmaat eenvoudig de bal in het netje waardoor er meer dan eens met dubbele cijfers werd gewonnen. 
Een zelfbedachte prijs, in de vorm van een slaapfeestje, zorgde voor nog meer enthousiasme! In de laatste 2 wedstrijden in Harlingen waren de tegenstanders dan ook niet bestand tegen onze fanatieke meiden die ondanks de spanning koelbloedig, geduldig en als team de eerste tegenstander dolden en  oprolden. Na de 1e wedstrijd waren we al niet meer in te halen, maar dit was niet genoeg! Ook de nummer 2 moest eraan geloven en kon niet op tegen een team met een strijdlust waar Grutte Pier voor terug gedeinsd zou zijn. Na deze spannende wedstrijd en overwinning kwam het besef en de vreugde van de KAMPIOENEN van MHCL MD4.
Een kampioenschap behaald door een combinatie van strijd, teamwerk en plezier!


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN