header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

MC12 Zaalkampioen!

Nieuws afbeelding 11-2-2020 Zaalhockey 2019-2020 C12.

Dit seizoen zijn de meiden van C12 GLANSRIJK KAMPIOEN geworden. Dit hadden wij, als coaches, in eerste instantie niet gedacht, nadat wij in Haren begonnen aan het zaalhockeyseizoen.

Wat wel direct na deze 2 wedstrijden duidelijk werd, was dat de meiden het goed met elkaar konden vinden, zowel op- als buiten het veld. De groep was goed gebalanceerd en de meiden waren allen stuk voor stuk bloedje fanatiek. Wij, als coaches, maar ook het publiek werden vanaf de eerste wedstrijden getrakteerd op mooie potjes hockey. Een lust voor het ook. Ook bij menig tegenstander bleef dit niet onopgemerkt. Wij namen dan ook regelmatig de complimenten voor de meiden van andere coaches in ontvangst.

De competitie begon op zondag 15 december 2019, waar 2 keer werd gewonnen. Wij kunnen alle weekenden gaan beschrijven, alleen zou het dan eentonig worden, aangezien de meiden bij alle wedstrijden vanaf die zondag als winnaar het veld verlieten.

Oh nee, één wedstrijd op zaterdag 18 januari 2020 werd niet gewonnen. Daring, de nummer 2 van de competitie, maakten het de meiden die dag best lastig. 3-1 achter met de rust. Terecht op dat moment, echter na een peptalk in de rust wisten de meiden zich de 2e helft zeer goed terug te knokken, dit tot ongenoegen van de tegenstander. Het werd feller en ik en mijn Peter waanden ons meer bij een rugbywedstrijd. Dat dit gebeurde, snapten wij pas een week later, toen wij de coach van Daring met zijn zoon in Hoogezand tegenkwamen. Zijn zoon speelde namelijk rugb! Toch wisten de meiden een welverdiende 3-3 eruit te slepen, waardoor de ongeslagen status gehandhaafd bleef.

Op zaterdag 25 januari 2020 werden de meiden KAMPIOEN. Er moesten nog 2 wedstrijden gespeeld worden, echter door het grote gat met de concurrentie konden de meiden niet meer worden ingehaald.

Ook de laatste 2 wedstrijden, op zaterdag 1 februari 2020 werden winnend afgesloten. Om het kampioenschap te vieren, werd het seizoen afgesloten in de Mc Donalds van Drachten.

Meiden, hartstikke bedankt voor jullie gezelligheid en het mooie hockey wat jullie de afgelopen weken hebben laten zien. Wij hebben echt van jullie genoten.

Ouders, bedankt voor de steun en support.

Gr. Alexander en Peter.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN