header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 18-9-2007

Beste lezers,

Inmiddels voor de meeste teams alweer 3 competitieweekenden achter de rug. Niet verrassend; de resultaten verschillen. Nieuwe teamsamenstellingen, van 6- naar 8-tallen en van 8- naar 11-tallen, van 11- naar andere 11-tallen. Het is niet altijd even simpel. Maar (jongste) jeugd niet getreurd, ook sommige senioren en veteranen hebben tijd nodig om weer helemaal in vorm en conditie te komen. Er wordt in ieder geval weer enthousiast en fanatiek getraind en gecoacht.

Aanstaande zaterdag wordt er gestreden om de fel begeerde Coco Huismannen Trofee. Het jaarlijkse familietoernooi waar leden zich met hun grootouders, kinderen, neven, nichten, ouders en schoonouders kunnen inschrijven. Heb je interesse informeer dan bij de organisatie of er nog ruimte is om mee te doen. Het is ook mogelijk je individueel in te schrijven.

Een week later, op 29 september is er een introductieochtend voor nieuwe leden en de ouders van de jongste jeugd leden. Aan hen allen een dringende oproep deze bijeenkomst bij te wonen.

Tot slot een oproep voor versterking van het vrijwilligerslegioen van onze club; wie willen zitting nemen in de onderhoudscommissie. Na het vertrek van Michiel Bakker naar de vrijwillige brandweer van Heerenveen is het voor Wijtze Bakker wel erg veel werk dat op zijn schouders terechtkomt. Wie zijn er een beetje handig en hebben wat tijd over. Meld je aan.

Namens het bestuur wens ik jullie allen heel veel sportief succes en plezier op het veld.

Jacob Borren

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden