header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe seizoen

11-4-2020

Beste leden van onze mooie hockeyclub,

Wat een raar en naar begin van de 2-de helft van het hockeyseizoen. De zon schijnt volop, we willen niets liever dan ons geliefde spelletje spelen en nu zitten we noodgedwongen thuis.

Maar, er zullen ook weer andere tijden komen en we zijn als bestuur ook zeker nog hoopvol gestemd dat we toch binnen afzienbare tijd, in welke vorm dan ook, weer op het veld mogen staan om te gaan hockeyen. Dus hou vol, het komt goed!!

Daarnaast gaan ook de voorbereidingen voor volgend seizoen natuurlijk door en wordt er achter de schermen al keihard gewerkt aan de elftalsamenstellingen voor het seizoen 2020-2021.

Tevens nadert de datum van 1 mei en daarmee ook het moment dat je moet beslissen of je ook het komend seizoen blijft hockeyen. Geloof ons, we gaan er een super vet seizoen van maken en gaan meteen goed van start door in het eerste speelweekend van het nieuwe seizoen te beginnen met een knalfeest met muziek, eten en drinken en niet te vergeten de huldiging van alle kampioenen van dit seizoen (sowieso alle zaalkampioenen en wie weet ook nog de kampioenen van het veld). 

Besluit je om volgend seizoen niet te blijven hockeyen, dan moet jij je lidmaatschap voor 1 mei aanstaande opzeggen anders ben je, statutair, weer een jaar lid van de vereniging en daarmee ook contributie-plichtig!

Wellicht ten overvloede: volgend seizoen kunnen trainingsdagen en tijdstippen afwijken van dit seizoen of kun je ingedeeld worden in een ander team. Dit zijn geen redenen om dan alsnog je lidmaatschap te beëindigen.

Opzeggen kan door een mailtje te sturen naar 
[email protected]

Maar we rekenen erop dat iedereen lid blijft, lekker blijft hockeyen en dat we er met z’n allen een super gaaf seizoen 2020–2021 van maken!

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHCL

  

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden