header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update van het bestuur

14-6-2020

Beste leden,

 

Het einde van het bijzondere seizoen is alweer in zicht. Gelukkig kunnen we nog een paar weken trainen en hopen dat we vanaf 1 september ook weer competitie kunnen spelen! Zo voor de vakantie willen we graag nog een paar zaken met jullie delen.

 

Training tijdens corona

We zijn trots op alle trainers en vrijwilligers die zich tijdens de corona-periode hebben ingezet om het trainen binnen de regels mogelijk te maken. Ook natuurlijk alle leden die zich ontzettend goed aanpassen aan alle veranderingen, bedankt! Blijf ook vooral komen de laatste weken. Lekker hockeyen en fijn voor alle teamgenoten en trainers dat iedereen aanwezig is.

 

Seizoen 2020-2021

Zoals aangegeven, hopen we van harte dat iedereen na de zomer weer wedstrijden mag hockeyen en dat de competitie weer van start gaat.

Afgelopen weekend is de teamindeling voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt door de TC. Heb je vragen, of wil je reageren, mail dan uiterlijk 23 juni naar [email protected]  Na de TC vergadering van 24 juni ontvang je reactie.


ALV

Op woensdag 1 juli is er weer een Algemene Ledenvergadering, uiteraard zorgen we voor een opstelling waarbij we 1,5 m afstand kunnen garanderen. De agenda en de stukken komen deze week op LISA. Laat je stem horen en wees welkom.

 

Vacatures

Een vereniging draaiende houden kan niet zonder inzet van vrijwilligers. We zijn als bestuur dan ook ontzettend blij met alle mensen die taken op wat voor gebied ook doen. Voor komend jaar zijn we nog op zoek naar mensen voor verschillende commissies. Wil je de club helpen, de handen uit de mouwen steken, geef je op! Er is voor elk wat wils, op de terreinen van ledenwerving, wedstrijdsecretariaat zaterdag en zondag, evenementen, zaalhockey commissaris, financieel.  Aanmelden kan via [email protected]

 

Hopelijk tot ziens bij de ALV en langs de velden!

 

Het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN