header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

Nieuws afbeelding 17-8-2020

Van het bestuur

 

Wat was het een bijzonder jaar; geen hockey meer, onzekerheid en allerlei maatregelen om meer corona-besmettingen te voorkomen. Gelukkig hebben we voor de zomer nog lekker kunnen trainen en was het hockeykamp voor de jongste jeugd weer als vanouds! Zo aan de start van het nieuwe seizoen willen we graag een aantal zaken met jullie delen.

 

Corona-proof terrein

Verschillende leden hebben de afgelopen periode ons terrein en clubhuis zo ingericht, dat er een duidelijke route is en leden en bezoekers elkaar zo min mogelijk hoeven te passeren. Ook is er bij de ingang ontsmettingsmiddel beschikbaar en vragen we bezoekers zich te registreren via de QR code die op het terrein op posters hangt, met uitleg.

Verder is de KNHB in overleg met NOC*NSF en komt nog met een Q&A mbt de competities.

Uiteraard blijven de algemene regels ook gelden (eigen bidon gebruiken, etc.).

 

2021-2022 nieuw wedstrijdshirt

Zoals bekend hebben we een nieuwe kledingsponsor, MUTA. Dit geeft mogelijkheden voor een nieuw tenue. De sponsorcommissie heeft dit opgepakt en is al met verschillende mooie voorstellen gekomen! De kleuren blijven geel/ zwart. Bovenstaande is ook besproken in de ALV van begin juli en voorgesteld is om een en ander uit te werken en met ingang van het volgend seizoen over te gaan op de nieuwe outfit. We houden jullie op de hoogte.

 

Contributieverhoging

In de ALV hebben we als bestuur een contributieverhoging ingebracht en de aanwezige leden hebben hiermee ingestemd. Extra onvoorziene kosten (bijv. mbt de dome) en minder inkomsten (door corona), hebben ervoor gezorgd dat de jaarrekening negatiever uitviel dan we verwachtten. We willen als club financieel gezond zijn en hebben op diverse vlakken acties gedaan. De contributieverhoging bedraagt 20,- per lid (muv de funkeys) en gaat in per 1 september 2020. 

Voor vragen kun je terecht bij het bestuur.

 

We gaan er weer een mooi seizoen van maken. Veel succes, hockeyplezier en blijf gezond!


Tot op de velden, het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden