header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Positief getest? Meld het!

Nieuws afbeelding 25-9-2020

Positief getest? Meld het!

[email protected]

 

Om ons heen zien we het aantal besmettingen met het coronavirus toenemen; helaas zijn er ook leden en ouders ziek.  Uiteraard willen we graag dat we kunnen blijven hockeyen en wedstrijden kijken mogelijk blijft. Met z’n allen zorgen we voor een veilige club; dus vandaar nogmaals onze oproep: houd je aan de algemene regels: houd 1.5 m afstand, blijf thuis bij klachten, laat je testen en was vaak je handen.

 

Ziek, quarantaine, wat nu?

Zoals algemeen bekend: blijf thuis bij klachten en laat je testen (behalve kinderen t/m 12 jaar). Als iemand in het gezin positief is getest, blijft de rest van het gezin ook 10 dagen in quarantaine; dit geldt ook voor kinderen t/m 12 jaar.

Bij een positieve test van een MHCL-lid, horen we dat als bestuur graag via [email protected]. Die informatie kan nodig zijn voor het bron- en contactonderzoek en mogelijk voor het verplaatsen van wedstrijden. Als je als ouder/ verzorger positief bent getest en je hebt een functie (gehad) zoals bardienst, rijden, coach, meld dat dan ook aub via [email protected]

Uiteraard nemen we de privacy-wetgeving in acht.

 

Wees alert, blijf gezond en voor degenen met klachten, veel beterschap!

 

Tot langs de lijn, het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden