header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update nav nieuwe maatregelen

Nieuws afbeelding 29-9-2020

Op 28 september heeft het kabinet aangescherpte maatregelen bekend gemaakt, die ook gelden voor de hockeysport. We zijn blij dat we met deze aanvullende maatregelen nog steeds kunnen blijven hockeyen.

Hieronder lees je wat de nieuwe maatregelen -die ingaan per 29 september 18.00 uur en drie weken gelden- betekenen voor hockey op MHCL:

-       De maatregelen gelden voor alle hockeyers, vrijwilligers en toeschouwers.

-       Publiek is niet toegestaan.

-       Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.


-       Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!

-       Als kinderen hockeyen op de eigen club voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

-       Hockeyers die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk het terrein verlaten.

-       De kantine is gesloten en ook de kleedkamers zijn niet in gebruik.

De KNHB blijft iedereen oproepen om zich goed aan alle maatregelen te houden. Was handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op de verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Een uitgebreide Q&A vind je op de site van de hockeybond.

 

Heb je vragen, stel ze gerust via [email protected].

 

Blijf gezond!

Groeten, het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden