header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Hockey activiteiten jongste jeugd en junioren.

23-11-2020 Beste leden, ouders/verzorgers,

Afgelopen zaterdag is onder leiding van Wouter en zijn trainers voor de jongste jeugd een waar hockeycircus neergezet met o.a. als oefening "de messenwerper", "de acrobaten" of "de leeuwentemmer".
Diverse oefeningen waarbij de hockeyvaardigheid op de proef werd gesteld en uiteraard ook kon worden verbeterd en waarbij de fantasie (het circus) werd geprikkeld. Met groot enthousiasme werden (ondanks de regen) de verschillende oefeningen goed uitgevoerd en na een intensief uur kon iedereen voldaan naar huis.
Fantastisch georganiseerd en begeleid waarbij voor de trainers het vroege tijdstip wel even wennen was.

Heren en Dames 1 hadden voor alle juniorleden (ABCD) een clinic over 2 velden neergezet. Verschillende "skills" waarbij een ieder op zijn/haar eigen niveau zichzelf kon verbeteren. 
Het werken voor de keepers met het balkenkanon was een beleving op zich, de spelers die de "scoop" konden verbeteren, de "CrazyCatch rebounder" voor de slagvaardige spits. Genoeg leuke en leerzame oefeningen gezien de enthousiaste reacties.
Dank je wel Dames en Heren 1 voor de organisatie en begeleiding.

Over 2 weken op zaterdag 5 december (met speciale gast) gaan wij een vervolg geven aan de onderlinge wedstrijden. Voor dit kalenderjaar sluiten wij deze wedstrijden op 12 december af met nog een laatste ronde.

De eerste 2 onderlinge wedstrijddagen waren enorm leuk en werden zeer enthousiast ontvangen door spelers en coaches (ook door ouders maar die mochten niet kijken) met name omdat men weer in de "wei" mocht zijn. De wedstrijden van jongens tegen meiden of B tegen C of tegen A gaven redelijk veel stof tot napraten. Echt leuk om tegen een team te spelen die je anders nooit ziet. Bovendien voor vele (soms nieuwe) scheidsrechters de mogelijkheid ook hier de "skills" te verbeteren en ook dit ging uitstekend.

Ik hoop dat het enthousiasme van eerder ook 5 en 12 dec. nog aanwezig is wanneer wij weer gaan spelen.

Op voorhand dank aan de vele vrijwilligers die bovenstaande mogelijk maken.

Vriendelijke groet,
Richard
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN